Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev

 

Salgs- og leveringsbetingelserGenerelle oplysninger

www.horninghouse.dk drives og ejes af:

Hørning Huset

CVR: 27896782

Rodosvej 15

2300 København S.

info@horninghuset.dk

22162516 / 60126099

 

Betaling

På www.horninghouse.dk kan der betales med:

 • Dankort eller VISA/Dankort – ingen kortgebyr.
 • Bankoverførsel. Pakken fremsendes, når beløbet inkl. fragt er registreret på kontoen. Reg 5019 konto 1261069. For bestillinger af bøger over kr. 1.000,- leveres fragtfrit. Booking af events via bankoverførsel er kun gældende, når vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

 
Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.horninghouse.dk eller ved direkte køb i Hørning Huset.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.horninghouse.dk eller lige efter booking af event og afhentning/levering af take away. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Vi forbeholder os ret til at annullere en bestilling som følge af tastefejl, leveringssvigt, tekniske problemer, eller udsolgte varer/events.

 

Take away

 • Du anerkender og accepterer, hvis du har en specifik madallergi eller intolerance, at du kontakter Hørning Huset direkte på tlf. 6012 6099 eller info@horninghuset.dk, for at tjekke om maden er passende for dig, inden du placerer en ordre direkte i webshoppen
 • Når du har afgivet din Take away ordre, og din betaling er autoriseret, kan du ikke ændre eller annullere din ordre og kan heller ikke få pengene refunderet, og din bestilling er ved at blive behandlet i køkkenet som afgivet
 • Du accepterer og anerkender, at i henhold til Lov om forbud mod salg af tobak og alkohol til personer under 18 år er det absolut ikke tilladt at sælge alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2 eller derover til personer under 16 år fra butikker, eller alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5 og derover til personer under 18 år. Hvis din ordre indeholder alkohol, kan du blive bedt om at dokumentere din alder i forbindelse med afhentning eller levering af din Take awayordre fra Hørning Huset . Hvis du ikke kan dokumentere din alder ved levering eller udlevering af alkohol, som du har bestilt eller bestilt på vegne af andre personer, kan Hørning Huset ikke lovligt sælge de pågældende produkter og forbeholder sig retten til ikke at gennemføre din handel
 

 

Priser

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms. eksklusiv levering.

 

Levering i Danmark

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster. For at få din vare leveret, skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Bemærk at der er fri fragt ved køb over 1.000 dkk. Take away har gratis levering på Amager (København S., Kastrup samt Christianshavn).

 

Afhentning:

 • Du kan også vælge af afhente din pakke i Hørning Huset – ved nærmere aftale på tlf. 60126099. Det er gratis.

 
 

Levering til dør udenfor Københavns området:

 • Bogen ”Kokken & Kærlighed” kr. 49,00 pr enhed. Samlet bogkøb over 1.000,00 kr. leveres fragtfrit
 • Vinsmagninger og firmagaver kr. 00,00
 • Vinkøb fra 1-11 flasker kr. 99,- pr kasse
 • Vinkøb over 12 flasker leveres fragtfrit
 • Take away leveres ikke udenfor Amager

 

Levering af vin og kogebøger sker med GLS eller fragtmand. Leveringstiden er 2-5 dage. Mindre bestilinger af vin i.flg. take away leveres samme dag eller i.flg. aftale med Hørning Huset. Vi pakker samme dag som bestillingen kommer ind. Vi leverer til Danmark. Din ordre afsendes, når den er samlet. Levering sker på valgt afhentningssted med GLS.

 

a. Fortrydelsesret af kogebog, vinkøb og workshops:

 1. Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.horninghouse.dk.
 2. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Pakken med bog eller vin returneres i uåbnet stand og i original emballage.
 3. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit fysisje køb. Dette er ikke gældende ved køb af events - se pkt.b.5. Meddelelsen skal gives ved info@horninghuset.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument/her og medsendt din ordrebekræftelse som du får ved køb af varen.
 4. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 5. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


b. Varer undtaget fortrydelsesretten

 1. Aftaler omfattet af § 7, stk. 2: hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted – her www.horninghouse.dk , hvis købesummen ikke overstiger 350,- dkk
 2. Lvering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, som en personlig signeret bog.
 3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, som vin. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. Hvis du bryder plomberingen/ folieindpakningen på bogen.
 4. Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,
 5. Køb af events og intim-koncert: Dit køb er bindende. Når en vinsmagning / madarrangement med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangementsbestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling. Køb af koncertbillet til intim-koncert er ikke omfattet af fortrydelsesretten og kan ikke afmeldes.

 

Varens - kogebog og vin - stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Rodosvej 15

2300 København S.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.horninghouse.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Antal stk. - både bøger, vine samt events.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos virksomheden Hørning Huset og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren Peter Hørning for Hørning Huset har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.horninghouse.dk er Peter Hørning.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til www.horninghouse.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Hørning Huset har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hørning Huset via e-mail info@horninghuset.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@horninghuset.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

D. 27. februar 2020.