Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelserGenerelle oplysninger

www.horninghouse.dk drives og ejes af:

Hørning Huset / Hørning Mad og Vin

Enkeltmandsvirksomhed

CVR: 27896782

Rodosvej 15

2300 København S.

info@horninghuset.dk

22162516 / 60126099

19. august 2014

  

Betaling

På horninghouse.dk kan der betales med:

  • Dankort eller VISA/Dankort – ingen kortgebyr.
  • Bankoverførsel. Pakken fremsendes, når beløbet inkl. fragt er registreret på kontoen. Reg 5019 konto 1261069. For bestillinger af bøger over kr. 1.000,- leveres fragtfrit.

 
Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.hornyhouse.dk eller ved direkte køb i Hørninghuset.

Beløbet hæves først på dit kort, når den fysiske varer sendes fra www.hornyhouse.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Ved køb af forplejning fratrækkes beløbet v. køb.

Vi forbeholder os ret til at annullere en bestilling som følge af tastefejl, leveringssvigt, tekniske problemer, eller udsolgte varer.

 

Priser

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms. eksklusiv levering.

 

Levering i Danmark

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster. For at få din vare leveret, skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Bemærk at der er fri fragt ved køb over 1000 kr.

 

Afhentning:

  • Du kan også vælge af afhente din pakke i Hørning Huset – ved nærmere aftale på tlf. 60126099. Det er gratis.

 
 

Levering til dør:

  • Bogen ”Kokken & Kærlighed” kr. 49,00 pr enhed

             Samlet bogkøb over 1.000,00 kr. leveres fragtfrit

  • Vinsmagninger og firmagaver kr. 00,00
  • Vinkøb fra 1-11 flasker kr. 99,- pr kasse
  • Vinkøb over 12 flasker leveres fragtfrit

 

Levering sker med GLS eller fragtmand. Leveringstiden er 2-5 dage. Vi pakker samme dag som bestillingen kommer ind. Vi leverer til Danmark.

 Din ordre afsendes, når den er samlet.

Levering sker på valgt afhentningssted med GLS.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.hornyhouse.dk. Pakken returneres i uåbnet stand og i original emballage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@horninghuset.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument/her og medsendt din ordrebekræftelse som du får ved køb af varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Når en vinsmagning/madarrangement/dating med forplejning ell. miiddag med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangements-bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling. Dit køb er bindende. 

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:


1) Aftaler omfattet af § 7, stk. 2:
- hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted – her www.hornyhouse.dk , hvis købesummen ikke overstiger 350,- kr.  

2) Lvering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, som en personlig signeret bog.
 
 
3) Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, som vin.
 

4) Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,
 

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

-          Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

-          Du bryder plomberingen/ folieindpakningen på bogen.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Rodosvej 15

2300 København S.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.hornyhouse. Dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Rodosvej 15

2300 København S.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.hornyhouse.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Antal stk.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hørning Huset / Hørning Mad og Vin og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren Peter Hørning for Hørning Huset har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.hornyhouse.dk er Peter Hørning.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

 

Oplysninger afgivet til www.hornyhouse.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

 

Som registreret hos Hørning Huset har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hørning Huset via e-mail info@horninghuset.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@horninghuset.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.