Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev

Alle Events

Der er 6 varer.

HØRNING HUSET

En multiarena med masser af selvforkælelsesevents:

Ølsmagninger - Vinsmagninger & Gourmet - Portvinssmagninger - Champagnesmagninger - Dinner & Dance - Women's Club o.a.

Hørning Huset på Amager

De smukke lokaler i Hørning Huset danner rammen om middage, vinsmagninger, Champagnesmagninger, Portvinssmagninger & events for kvinder i Annatta Women's Club.

Hørning Huset på Amager

Events afholdes i de smukke lokaler, som emmer af fordums tid, glæde, patina, hygge og stemning. Alle musik-, øl- og vinevents kombineres altid med skøn, veltilberedt mad.

Værtinder, sommerliers og uddannede kokke står klar til at forkæle dig og dine nærmeste, som du har med til et event i huset.

Du finder Hørning Huset nede af en sidevej - ude på Amager - bag duggede ruder i luksuøse omgivelser med patina. I disse Coronatider passer vi på dig - alle forbehold, restiktioner og retninglinjer følges og tages højde for, så vi kan sikre husets gæster høj standard og tryghed.

Hørning Huset på Amager


Du er nu på Hørning Husets webshop. Ønsker du at komme kigge ind på selve hjemmesiden, så klik her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte info@horninghuset.dk

 

Underkategorier

  • Øl- og vinsmagning
    Smagninger i Hørning Huset I Hørning Huset finder du forskellige slags vinsmagninger samt Portvinssmagninger, Champagnesmagninger & ølsmagninger - alle med middage orkestreret af husets kokke. Smagningerne er altid sat professionelt sammen af uddannede sommerliers eller øleksperter. Den tilhørende middag, som altid følger vinsmagningerne er i gourmetstil og til ølsmagningerne er stilen altid lækker husmandskost eller en udvalgt pubmiddag.Se Hørning Husets Elite-smiley her
  • Dinner & Dance
    Trænger du til en særlig og en anderledes oplevelse med din kæreste/ elskede? Dinner & Dance er ren forkælelse og med en masse smil på læben i dansens udfoldelse og helt sikkert en oplevelse, som I ikke har haft før. Undervisere og par bag denne hygge-aften er Peter og Annette Hørning.   Den perfekte kæresteaften med middag, vin og en danselektion i standard-/latindance (begynderniv.) for en aften.
  • Spiritualitet
    Spiritualitet i Hørning Huset med Women's Club (læs mere her) Annette Hørning - sammen med Natassia H. Rosewood - er ansigtet bag alle de spirituelle events i Hørning Huset: Spiritualitet i Hørning Huset handler om at tage de gode valg for en selv,- at mærke efter og have bevidsthed ind i at søge lykke, dyrke de sunde, nærende relationer, opfinde spændende oplevelser selv og at balancere livet på bedste vis. Når man øver sig - i en travl verden, som går meget, meget hurtigt - i at være i det kreative felt og søge inspiration hele tiden med et nysgerrigt sind, så man kan være tilstede i livet - så man er i tråd med sin ånd ligesom sin bevidsthed. Derfra kan man dele ud og være noget for andre. I kontakten med det, kan man mærke, at det ikke er rigtigt kun at overleve livet, men at livet skal leves HER og NU.Begrebet spiritualitet har vundet meget frem i de senere årtier, men der findes ikke nogen alment accepteret definition af, hvad ordet dækker over. I Hørning Huset forbindes begrebet spiritualitet ikke med religion, men med tanke, bevidsthed og opmærksomhed på at navigere fra hjertet samt en sansning om, at der er mere mellem himmel og jord end øjet kan se. At være med til et spirituelt event i Annatta Women's Club er ikke kedeligt. Annette og Natassia har en masse erfaring indenfor den genre med både intuition, klarsyn og det fysiske medieskab. De baserer deres viden og indsigt på mere en bare læste bøger men på en masse erfaring og hands on training - de siger: "Vi lever kun en gang i denne her version – uanset hvad man tror på – så hvorfor ikke være i kærlighed og øve sig i at være bevidst og styre retning i at have det bedste liv og den bedste version i livet og øve sig i ikke at være i frygt eller offerrolle men i kaptajnsædet? De forskellige spirituelle events i Hørning Huset kan hjælpe dig på vej og vise lys ind i den bedste version af dig og dine potentialer?". Er du kvinde, nysgerrig og trænger til at få nogle spændende oplevelser og at være med i et givende fællesskab, så kom med i gruppen på facebook her.