Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Alle Events

Der er 6 varer.

HØRNING HUSET

En multiarena med masser af selvforkælelsesevents:

Ølsmagninger - Vinsmagninger & Gourmet - Portvinssmagninger - Champagnesmagninger - Dinner & Dance - Intim-koncerter o.a.

Hørning Huset på Amager

De smukke lokaler i Hørning Huset danner rammen om middage, vinsmagninger, Champagnesmagninger, Portvinssmagninger & ikke mindst intimkoncerterne, hvor musikere beriger dine sanser - mens skønne middage er i kombination med stemningen og hyggen i den 100 år gamle palævilla på Amager.

Hørning Huset på Amager

Events og intimkoncerterne afholdes i de smukke lokaler, som emmer af fordums tid, glæde, patina, hygge og stemning. Alle musik-, øl- og vinevents kombineres altid med skøn, veltilberedt mad.

Værtinder, sommerliers og uddannede kokke står klar til at forkæle dig og dine nærmeste, som du har med til et event i huset.

Du finder Hørning Huset nede af en sidevej - ude på Amager - bag duggede ruder i luksuøse omgivelser med patina. I disse Coronatider passer vi på dig - alle forbehold, restiktioner og retninglinjer følges og tages højde for, så vi kan sikre husets gæster høj standard og tryghed.

Hørning Huset på Amager


Du er nu på Hørning Husets webshop. Ønsker du at komme kigge ind på selve hjemmesiden, så klik her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte info@horninghuset.dk

 

Underkategorier

 • Øl- og vinsmagning
  Smagninger i Hørning Huset I Hørning Huset finder du forskellige slags vinsmagninger samt Portvinssmagninger, Champagnesmagninger & ølsmagninger - alle med middage orkestreret af husets kokke. Smagningerne er altid sat professionelt sammen af uddannede sommerliers eller øleksperter. Den tilhørende middag, som altid følger vinsmagningerne er i gourmetstil og til ølsmagningerne er stilen altid lækker husmandskost eller en udvalgt pubmiddag.Se Hørning Husets Elite-smiley her
 • Intim-koncerter
  Intim-koncerter på Amager Intimkoncerterne i Hørning Huset er absolut noget, som du ikke ser andre steder i København. Stemningen i huset er helt unik i den 100 år gamle palævilla, hvor husets værtspar altid tager imod dig. Hér føler man sig velkommen som i et privat hjem, hvor professionalisme går hånd i hånd med de dygtige musikkunstnere, der spiller og beriger huset og gæsterne.Intimkoncerterne - med kun 30 gæster - afholdes i den smukke dansesal, som emmer af fordums tid, glæde, hygge og stemning - og de kombineres altid med skøn, veltilberedt mad. Værtinder, sommerliers og uddannede kokke står klar til at forkæle dig og dine nærmeste, som du har med til et event i huset. Du finder Hørning Huset nede af en sidevej - ude på Amager - bag duggede ruder i luksuøse omgivelser med patina. I disse Coronatider passer vi på dig - alle forbehold, restiktioner og retninglinjer følges og tages højde for, så vi kan sikre husets gæster høj standard og tryghed.
 • Madlavningsworkshop
  Madlavningsworkshoppen med kok Peter Hørning fra Hørning Huset er ikke en kedelig affære. Der er gang i gryderne og kompetent undervisning, hvor du blive guidet ind i at lave en skøn 3 retters menu, så englene synger. Ud over madlavning, hygge, sjov og grin har kokken 2 vinsmagninger med, da han også er uddannet sommerlier og har en stor passion for at sætte den rette mad sammen med de rette vine. Denne madlavningsworkshop er den perfekte gave til ham/hende, som (næsten) har alt.
 • Dinner & Dance
  Trænger du til en særlig og en anderledes oplevelse med din kæreste/ elskede? Dinner & Dance er ren forkælelse og med en masse smil på læben i dansens udfoldelse og helt sikkert en oplevelse, som I ikke har haft før. Undervisere og par bag denne hygge-aften er Peter og Annette Hørning.   Den perfekte kæresteaften med middag, vin og en danselektion i standard-/latindance (begynderniv.) for en aften.