Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev

Alle Events

Der er 8 varer.

HØRNING HUSET

En multiarena med masser af selvforkælelsesevents:

Ølsmagninger - Vinsmagninger & Gourmet - Portvinssmagninger - Champagnesmagninger - Dinner & Dance - Intim-koncerter o.a.

Hørning Huset på Amager

De smukke lokaler i Hørning Huset danner rammen om middage, vinsmagninger, Champagnesmagninger, Portvinssmagninger & ikke mindst intimkoncerterne, hvor musikere beriger dine sanser - mens skønne middage er i kombination med stemningen og hyggen i den 100 år gamle palævilla på Amager.

Hørning Huset på Amager

Events og intimkoncerterne afholdes i de smukke lokaler, som emmer af fordums tid, glæde, patina, hygge og stemning. Alle musik-, øl- og vinevents kombineres altid med skøn, veltilberedt mad.

Værtinder, sommerliers og uddannede kokke står klar til at forkæle dig og dine nærmeste, som du har med til et event i huset.

Du finder Hørning Huset nede af en sidevej - ude på Amager - bag duggede ruder i luksuøse omgivelser med patina. I disse Coronatider passer vi på dig - alle forbehold, restiktioner og retninglinjer følges og tages højde for, så vi kan sikre husets gæster høj standard og tryghed.

Hørning Huset på Amager


Du er nu på Hørning Husets webshop. Ønsker du at komme kigge ind på selve hjemmesiden, så klik her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte info@horninghuset.dk

 

Underkategorier

  • Øl- og vinsmagning
    Smagninger i Hørning Huset I Hørning Huset finder du forskellige slags vinsmagninger samt Portvinssmagninger, Champagnesmagninger & ølsmagninger - alle med middage orkestreret af husets kokke. Smagningerne er altid sat professionelt sammen af uddannede sommerliers eller øleksperter. Den tilhørende middag, som altid følger vinsmagningerne er i gourmetstil og til ølsmagningerne er stilen altid lækker husmandskost eller en udvalgt pubmiddag.Se Hørning Husets Elite-smiley her
  • Dinner & Dance
    Trænger du til en særlig og en anderledes oplevelse med din kæreste/ elskede? Dinner & Dance er ren forkælelse og med en masse smil på læben i dansens udfoldelse og helt sikkert en oplevelse, som I ikke har haft før. Undervisere og par bag denne hygge-aften er Peter og Annette Hørning.   Den perfekte kæresteaften med middag, vin og en danselektion i standard-/latindance (begynderniv.) for en aften.
  • Ugens suppe - take away
    I dansesæsonen - fra Hørning Husets kok - kan du nyde ugens suppe i caféen Fru Hørning eller hjemme hos dig selv. ! Suppen laves som take away og afhentning. Ved booking er det VIGTIGT - for at bestille suppen til den rigtige dag - at du i kommentarfeltet ude i kurven skriver HVILKEN DAG (mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag), du køber suppen til. Meldes den udsolgt på webshoppen her, så kontakt kokken på tlf. 6012 6099 og hør, om han kan trylle mere suppe frem,- hvad han tit kan.Altid et hit både hos børn og voksne - husets tomatsuppe, creme fraiche og hjemmebagt brød på siden.Suppen skifter hver uge i dansesæsonen og er ikke alle uger er der suppe - se ugerne under her, hvor du kan booker din suppe. Ugens suppe kr. 109,- dkk pr portion i ugerne 36, 37, 39, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 48 & 49.