Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Alle Events

Der er 18 varer.

HØRNING HUSET

En multiarena med masser af selvforkælelsesevents:

Vinsmagninger & Gourmet - Portvinssmagninger - Champagnesmagninger - Vinsmagninger kun for mænd - Madlavningsworkshops - Ølsmagninger med husmandskost - Dinner & Dance - Intim-koncerter o.a.

Lige nu er alle events udskudt grundet Covid-19 - MEN den skønne Take Away kan nydes fra huset i disse uger med velsmagende hverdagsmad, lavet fra bunden. Se her.

Hørning Huset på Amager

De smukke lokaler i Hørning Huset danner rammen om middage, vinsmagninger, Champagnesmagninger, Portvinssmagninger & intimkoncerter m.m.

Hørning Huset på Amager

 


Hørning Huset på Amager


Du er nu på Hørning Husets webshop. Ønsker du at komme kigge ind på selve hjemmesiden, så klik her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte info@horninghuset.dk

 

Underkategorier

 • Øl- og vinsmagning
  Smagninger i Hørning Huset I Hørning Huset finder du forskellige slags vinsmagninger samt Portvinssmagninger, Champagnesmagninger & ølsmagninger - alle med middage orkestreret af husets kokke. Smagningerne er altid sat professionelt sammen af uddannede sommerliers eller øleksperter. Den tilhørende middag, som altid følger vinsmagningerne er i gourmetstil og til ølsmagningerne er stilen altid lækker husmandskost eller en udvalgt pubmiddag.
 • Intim-koncerter
  Intim-koncerter på Amager Intimkoncerterne i Hørning Huset er absolut noget, som du ikke ser andre steder i København. Vi bevæger os altid over 3 smukke lokaler og selve intim-koncerten afholdes i byens smukkeste og stemningsfulde dansesal, hvor alle sanser forkæles og beriges med musik, drikkelse og mere godt til ganen. Vi tager alle forbehold i forhold til Corona og restriktioner. Man sidder kun med sit eget selskab/ booking.  Intimkoncerterne - med kun 35 gæster- afholdes i den smukke, gamle palævilla Hørning Huset, som emmer af hygge og stemning - nede af en sidevej - ude på Amager - bag duggede ruder i luksuøse omgivelser. Her føler man sig velkommen som i et privat hjem, hvor professionalisme går hånd i hånd med de dygtige musikkunstnere, der spiller i huset.
 • Madlavningsworkshop
  Madlavningsworkshoppen med kok Peter Hørning fra Hørning Huset er ikke en kedelig affære. Der er gang i gryderne og kompetent undervisning, hvor du blive guidet ind i at lave en skøn 3 retters menu, så englene synger. Ud over madlavning, hygge, sjov og grin har kokken 2 vinsmagninger med, da han også er uddannet sommerlier og har en stor passion for at sætte den rette mad sammen med de rette vine. Denne madlavningsworkshop er den perfekte gave til ham/hende, som (næsten) har alt.
 • Dinner & Dance
  Den perfekte kæresteaften med middag, vin og en danselektion i standard-/latindance (begynderniv.) for en aften.