Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

TAKE AWAY

Der er 12 varer.

Den skønneste mad lavet fra bunden og udvalgt til familierne og dig, som ønsker at forkæle dig selv med velsmagende hverdagsmad i en tid, hvor det er vigtigt at have fokus på hinanden, vores velbefindende og fællesskabet,- både sammen og adskilt.

Book jeres mad allerede nu for at sikre jer nogle af de skønne hverdagsretter.

Pssst...Det er ikke muligt at bestille de søde hundemodeller.

Take away og forkælelse for familien med mad fra Hørning Huset

Underkategorier

  • Side orders
  • Skøn hverdagsmad
    TAKE AWAY fra HØRNING HUSET Elsker du mad lavet fra bunden og som du kender det fra før i tiden? Hér finder du boller i karry både som vegetarisk og med kød og du finder det veltelberedte kød (mørbradgryde og Osso Buco) PLUS saucen, som sparker døre ind. Ja, det er os med saucen!!! Den brune skønne sauce er kogt på skank og har simret i 15 timer, mens kokken Peter Hørning har kredset om den, smagt den til og lavet den med kærlighed. Mindre kan ikke gøre det. Det kan smages og som en kunde sagde for nylig: "Saucen er så god at man ville ønske den kunne fås intravenøst...". "Absolut det skønneste hverdagsmad, som man ikke finder andre steder. Det er håndværk og maden laves af en uddannet kok, som vil os det bedste og som ikke går på kompromis", sagt fra en anden glad Take away-kunde.
  • Vegetariske hverdagsretter
    Nu kan du spise med, når resten af din familie  - der ikke spiser plantebaseret - ønsker at bestille hverdagsmad fra Hørning Huset som take away. Der er ikke noget mere kedeligt at skulle stå og lave sin egen mad og ikke få følelsen af forkælelse, når den øvrige familie med begejstring åbner pakkerne med det skønne, hjemmelavede take away fra kokken Peter. "Det kender jeg selv som 100 % plantebaseret spisende", siger kokkens kone. "Jeg har i flere år sagt til ham, at NU må de plantebaserede retter have taletid, når han laver sin skønne hverdagsmad, som han i forvejen har kokkereret til mig i flere år til STOR tilfredsstillelse." DU kan nu få de skønne retter uden kød, mejeri og stadig lavet med dén kærlighed, som mange siger, de kan smage Hørning Husets mad er lavet med. For det er bare supervigtigt at kunne sidde glade og tilfredse og spise sammen, uden af hende/ham i familien som er vegetar/plantebaseret spisende (igen) skal føle sig lidt udenfor eller lidt besværlig.Alle de plantebaserede retter er 100% veganske (med mindre der i retten er et valg af vegetarisk og vegansk) og godkendt af kokkens kone Annette! Så NU kan vi alle være med! Planter eller kød.
  • Weekendhygge - middag og vinsmagning
    Nu kan du få kokkens skønne mad i samklang med en vinsmagning hjem i din egen stue. Kok og sommelier Peter Hørning fra Hørning Huset har nøje udvalgt din vin og hyggemiddag - med retter fra hans egen kogebog 'Kokken & kærligheden' - hvor temaet handler om selvforkælelse, gode minder og ikke mindst hygge samt en skøn madoplevelse i dit eget hjem lige fra kokkens gryder med det bedste mad lavet fra hjertet. Hvornår har du sidst fået bearnaisesauce lavet helt fra bunden? Vi er tilbage primo august med det skønne weekend-hyggemad samt nye input.