Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

TAKE AWAY

Der er 13 varer.

Den skønneste mad lavet fra bunden og udvalgt til familierne og dig, som ønsker at forkæle dig selv med velsmagende hverdagsmad i en tid, hvor det er vigtigt at have fokus på hinanden, vores velbefindende og fællesskabet,- både sammen og adskilt.

Vi er tilbage med Take away fra primo august!

Det er ikke muligt at bestille de søde hundemodeller.

Take away og forkælelse for familien med mad fra Hørning Huset

Underkategorier

  • Side orders
  • Skøn hverdagsmad
    "Absolut det skønneste hverdagsmad, som man ikke finder andre steder. Det er håndværk og maden laves af en uddannet kok, som vil os det bedste", er ord som vi hører fra vores søde kunder, der køber Take away i disse Coronatider, hvor alle vores events ellers er på stand by. Take away er tilbage primo august med de skønne hverdagsretter samt nye input. Elsker du mad lavet fra bunden og som du kender det fra før i tiden? Hér finder du boller i karry både som vegetarisk og med kød og du finder den gode krebinet PLUS saucen, som sparker døre ind. Ja, det er os med saucen. Den brune skønne sauce er kogt p skank og har simret i 15 timer, mens kokken Peter Hørning har kredset om den, smagt den til og lavet den med kærlighed. Det kan smages og som en kunde sagde for nylig: "Saucen er så god at man ville ønske den kunne fås intravenøst...". Kig ind i retterne under her - de ændres fra uge til uge - også de vegetariske retter, som er 100% plantebaseret og godkendt af kokkens kone Annette, som kun spiser plantebaseret mad. Flere af retterne er så populære, at de går igen og man skal nogle gange beslutte sig i god tid og få bestilt (tid dagene før), så man ikke mødet et 'udsolgt' lige som man havde lyst til krebinetter, kalvefrikasé, boller i karry eller den gode hakkebøf med bløde løg o.a.
  • Vegetariske hverdagsretter
    Nu kan du spise med, når resten af din familie  - der ikke spiser plantebaseret - ønsker at bestille hverdagsmad fra Hørning Huset som take away. Der er ikke noget mere kedeligt at skulle stå og lave sin egen mad og ikke få følelsen af forkælelse, når den øvrige familie med begejstring åbner pakkerne med det skønne, hjemmelavede take away fra kokken Peter. "Det kender jeg selv som 100 % plantebaseret spisende", siger kokkens kone. "Jeg har i flere år sagt til ham, at NU må de plantebaserede retter have taletid, når han laver sin skønne hverdagsmad, som han i forvejen har kokkereret til mig i flere år til STOR tilfredsstillelse." Vi er tilbage primo august med de skønne hverdagsretter samt nye input. DU kan nu få de skønne retter uden kød, mejeri og stadig lavet med dén kærlighed, som mange siger, de kan smage Hørning Husets mad er lavet med. For det er bare supervigtigt at kunne sidde glade og tilfredse og spise sammen, uden af hende/ham i familien som er vegetar/plantebaseret spisende (igen) skal føle sig lidt udenfor eller lidt besværlig.Alle de plantebaserede retter er 100% veganske (med mindre der i retten er et valg af vegetarisk og vegansk) og godkendt af kokkens kone Annette! Så NU kan vi alle være med! Planter eller kød.
  • Weekendhygge - middag og vinsmagning
    Nu kan du få kokkens skønne mad i samklang med en vinsmagning hjem i din egen stue. Kok og sommelier Peter Hørning fra Hørning Huset har nøje udvalgt din vin og hyggemiddag - med retter fra hans egen kogebog 'Kokken & kærligheden' - hvor temaet handler om selvforkælelse, gode minder og ikke mindst hygge samt en skøn madoplevelse i dit eget hjem lige fra kokkens gryder med det bedste mad lavet fra hjertet. Hvornår har du sidst fået bearnaisesauce lavet helt fra bunden? Vi er tilbage primo august med det skønne weekend-hyggemad samt nye input.