Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev

POP UP RETRO middag: Lørdag d. 29. juni kl.18.30-21.30

Pop up RETRO middag - med et par skønne vinsmagninger er - er total nostalgi og i den lukuiøse ende. Hver RETRO middag i 2024 er med forskellige menuer og et oplagt valg, hvis man vil ud og forkæle sig selv med skøn mad lavet med kærlighed og lade minderne falde tilbage til 'de gode gamle dage'. 

Events i Hørning Huset med mad, vine, Portvin og Champagne

Spis endelig ikke hjemmefra men forkæl dig selv og gode venner med en tur i byen, hvor man bare trænger til at koble af, total hygge i smukke omgivelser i den gamle palævilla bag duggede ruder, hvor kvalitet og de gode råvarer er i fokus. Alle RETRO middage har forskellige menuer.

Husets kok og sommerlier Peter Hørning byder på en lille øloverraskelse som velkomstdrink fra husets eget *bryggeri.

RETRO middag lørdag d. 29. juni 2024 kl. 18.30-21.30.

Flere detaljer

  • ø

DKK 495,00

Middagsevents i Hørning Huset

En aften med storytelling og skønne smagsoplevelser fra 'de gode gamle dage' i total gourmetstil.

Menu:

Velkomstdrink / øl fra Sharktorbrewing

1. ret:

Laksesouffle med safrancreme

Hertil to vinsmagninger udvalgt af husets sommerlier

2. ret:

Kalvefrikassé med persillekartofler

3. ret:

Crepes Suzette - pandekager a la 1980'erne

Pedro Hørning laver vinsmagning med egne importerede spanske vine

Sommerlier Peter Hørning (Pedro) laver en lille vinsmagnig med sine egne importerede og nøje udvalgte vine, som han har fundet frem til forretten.


  • Tilmeldingen er gældende, når betalingen er foretaget - lørdag d. 29. juni 2024 kl.18.30-21.30. 
 
  • Ved køb i webshoppen har du sikret dig og dine gæster en plads til POP UP arrangementet.
 
  • Efter de to vinsmagninger der hører til middagens forret, købes drikkevarer seperat. Egne drikkevarer & madvarer kan ikke medbringes. Skriv i kommentarfeltet, hvis der er nogle allergener. Der kan også købes kvalitetskaffe m. avec efter middagen. Baren lukker kl. 21.30 og huset lukker kl. 22.00.
 
  • Husets eget bryggeri 'Sharktorbrewing' er svigersønnen Christian Kristensen ølbrygger i. Der brygges med sin passion og talent husets ølbrygger sammensætter spændende og anderledes øl for den bevidste øl-enthusiast. I Hørning Huset brygger 'Shacktorbrewing' sine unikke øl, som man også finder ude i byen på forskellige anerkendte ølbarer
 
  • *Kogebogsforfatter, sommelier og kok Peter Høning, der med sit team 'Hørning Mad og Vin' blev Danmarksmester i vinsmagning/blindsmagning 2017, arrangerer denne hyggelige og anderledes aften og der er altid en af retterne med til RETRO middage fra hans egen kogebog 'Kokken & Kærligheden' 
 
  • Fortrydelsesret: Dit køb er bindende. Når en vinsmagning/ middags arrangement med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant, og arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangements-bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling.

 

Vel mødt til et anderledes hus på en villavej på Amager bag dukkede ruder og masser af hyggelig stemning, luksiøse middage og kvalitetssmagninger af udvalgt vin og øl. 

Besøg også www.horninghuset.dk

  • Måned April
5 andre varer i samme kategori: