Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev
Hørning Husets kogebog "Kokken og Kærligheden" Se fuld størrelse

Hørning Husets kogebog "Kokken og Kærligheden"

Kokken & Kærligheden” er meget mere end en kogebog med 42 vidunderlige, personlige retter med tilhørende forslag til skønne vine  – alt sammen valgt, skabt og tryllet frem i køkkenet af den livskloge, livsglade, nysgerrige og passionerede kok og sommerlier Peter Hørning.

Gaveidéen til æstetikeren - der har alt:

Kogebogen ”Kokken & Kærligheden” er et fascinerende, gribende og nyskabende værk til emotionelt orienterede mennesker, der værdsætter æstetik og kogebøger. Bogen er lavet som en smuk coffee table-bog, du vil have lyst til at have liggende fremme, og den er æstetisk smuk i sin lærredsindbinding, kobberskrift og lak.

Hørning Husets kogebog er også en portrætbog, som gennem fortællingerne, ordene og de mange smukke fotos former sig som en hed og intens kærlighedserklæring til nuet, dagen, hustruen Annette, parrets seks børn og familiens smukke hvide hus på Amager, 

Kokken deler med rund hånd og med humor og indsigt mellem de skønne retter ud af hele sit liv, som han fortæller også om vinene og maden dertil. Ud over at være en passioneret kok og sommelier er forfatteren Peter Hørning også Danmarksmester i blindsmagning/ vinsmagning i 2017.

Kogebogen er interessant og inspirerende læsning i en æstetisk smuk ramme med smukke billeder og rolige farver. Alle retter præsenteres på Royal Copenhagen og er ikke sminket eller fotoredigeret. De står i deres naturlige og rå form.

Flere detaljer

DKK 249,00


Gaveidéen tll manden / kvinden - der har (næsten) alt:

Alle madafsnit har et personligt afsnit foran, hvor både kokken, levemanden og ægtemanden fortæller direkte ærligt om sine tanker, overbevisninger og erfaringer. 

Kogebogen er interessant og inspirerende læsning i en æstetisk smuk ramme med smukke billeder og rolige farver. Alle retter præsenteres på Royal Copenhagen og er ikke sminket eller fotoredigeret. De står i deres naturlige og rå form.

Billede af forretten laksesoufflé fra "Kokken & Kærligheden"

Fra afsnittet VINEN:

”… Trods min kærlighed til franske vine, har jeg alligevel valgt 84 amerikanske vine til de 42 retter i denne bog, da jeg virkelig har fået en stor passion for vine fra USA. De laver fantastisk god vin på den modsatte side Atlanten, og ingen kan påstå andet.
USA er det fjerde mest producerende vinland efter de tre store Frankrig, Italien og Spanien, og 90 procent af produktionen stammer fra Californien, fra San Diego og opad med de mest kendte områder Sonoma og Napa nord for San Fransisco.

Jeg må indrømme, at jeg blev overvældet og fascineret, da jeg i sommeren 2015 med min kone Annette kørte gennem landskabet i Paso Robles i Californien. Vi kørte i lang tid på landevejen, og vi mødte ingen biler, hvilket er usædvanligt i USA, men vi var langt ude på landet. Et skilt viste at her er en vingård, og vi drejede af.

Da vi kom ind til vingården, holdt der 30-40 forskellige biler på gæsteparkeringen, og baren og havemøblerne var fyldt op med vinsmagende gæster. Det var en formiddag og at komme til den vingård langt væk fra civilisationen og se dén leben af gæster med de smukkeste vinmarker, der omkransende gården, overvældede mig. ALT er bare muligt ’over there’.” Citat slut.

 

 

Billede fra "Kokken & Kærligheden"