Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Vegetariske hverdagsretter

Der er ingen varer
Vegetariske hverdagsretter

Nu kan du spise med, når resten af din familie  - der ikke spiser plantebaseret - ønsker at bestille hverdagsmad fra Hørning Huset som take away.

Der er ikke noget mere kedeligt at skulle stå og lave sin egen mad og ikke få følelsen af forkælelse, når den øvrige familie med begejstring åbner pakkerne med det skønne, hjemmelavede take away fra kokken Peter. "Det kender jeg selv som 100 % plantebaseret spisende", siger kokkens kone. "Jeg har i flere år sagt til ham, at NU må de plantebaserede retter have taletid, når han laver sin skønne hverdagsmad, som han i forvejen har kokkereret til mig i flere år til STOR tilfredsstillelse."

DU kan nu få de skønne retter uden kød, mejeri og stadig lavet med dén kærlighed, som mange siger, de kan smage Hørning Husets mad er lavet med. For det er bare supervigtigt at kunne sidde glade og tilfredse og spise sammen, uden af hende/ham i familien som er vegetar/plantebaseret spisende (igen) skal føle sig lidt udenfor eller lidt besværlig.

Vegetariske retter - hverdagsmad - fra Hørning Huset

Alle de plantebaserede retter er 100% veganske (med mindre der i retten er et valg af vegetarisk og vegansk) og godkendt af kokkens kone Annette! Så NU kan vi alle være med! Planter eller kød.