Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Skøn hverdagsmad

Der er 6 varer.

"Absolut det skønneste hverdagsmad, som man ikke finder andre steder. Det er håndværk og maden laves af en uddannet kok, som vil os det bedste", er ord som vi hører fra vores søde kunder, der køber Take away i disse Coronatider, hvor alle vores events ellers er på stand by.

Take away er tilbage primo august med de skønne hverdagsretter samt nye input.

Elsker du mad lavet fra bunden og som du kender det fra før i tiden? Hér finder du boller i karry både som vegetarisk og med kød og du finder den gode krebinet PLUS saucen, som sparker døre ind. Ja, det er os med saucen. Den brune skønne sauce er kogt p skank og har simret i 15 timer, mens kokken Peter Hørning har kredset om den, smagt den til og lavet den med kærlighed. Det kan smages og som en kunde sagde for nylig: "Saucen er så god at man ville ønske den kunne fås intravenøst...".

Kig ind i retterne under her - de ændres fra uge til uge - også de vegetariske retter, som er 100% plantebaseret og godkendt af kokkens kone Annette, som kun spiser plantebaseret mad. Flere af retterne er så populære, at de går igen og man skal nogle gange beslutte sig i god tid og få bestilt (tid dagene før), så man ikke mødet et 'udsolgt' lige som man havde lyst til krebinetter, kalvefrikasé, boller i karry eller den gode hakkebøf med bløde løg o.a.