Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev
Madlavningsworkshop: Søndag d. 29. november kl. 13.30-18.00 Se fuld størrelse

Madlavningsworkshop: Søndag d. 29. november kl. 13.30-18.00

Til november 2020: Så er den populære madlavningsworkshop tilbage - men denne gang som en julefrokost, som ikke smager af jul men af stemning, saft og kraft.

At gøre indtryk med et godt måltid mad skal man ikke negligere. Der er ikke noget som at blive forkælet eller forkæle andre med mad, som er lavet fra hjertet - måske dit forslag til en nytårsmenu. Det er den perfekte gave til ham/hende, der har (næsten) alt eller medarbejderne, som trænger til fornyelse af 'julefrokost-temaet'.

Eventet kan bookes i en medarbejdergruppe, da man arbejder i grupper. Der er begrænset med pladser, så slå til nu.

Flere detaljer

DKK 895,00


Lær at lave en forførende 4-rettersmenu til en du holder af og bliv populær! 

Kunne du tænke dig, at din gode ven eller elskede ægtefælle/ kæreste skal lære, hvordan man forkæler DIG med skøn mad og sørge for underholdningen? Eller er det en julefrokost, som du giver dine medarbejdere, hvor de er aktive og samtidig laver teambuilding?

Så er en madlavningsworkshop hos kokken bag Hørning Huset det rette valg. Deltagerne får ud over undervisning, råvarer og gode tips til vin og mad også 2 vinsmagninger med i din booking, da *kokken også er uddannet sommelier og har kyndig viden om hvilken mad, der passer til hvilken vin.

Denne dag skal vi være kreative og stege, koge, flambere samt grllle gode retter, så du lærer at score eller få opmærksomhed. Vi skal blandt andet lave det store 80'er hit Crepe Suzette, så englene synger og duften spreder sig i køkkenet!

 

Madlavningsworkshop med kokken fra Hørning Huset

Team building omkring mad er optimalt og især, når det er med fokus på kvalitet.


Madlavningsmenu:

Laksetatar med ristet rugbrød

Braiserede kalvekæber med rodfrugter

Crepe Zusette

 Madlavningsworkshop med kokken fra Hørning Huset

Crepe Suzette er en klasiker og man kan næsten glemme hvor fantastisk denne dessert smager, når den er lavet bedst. Alle får et udleveret kokkens egen kogebog 'Kokken & Kærligheden' til workshoppen, som man kan tage med hjem og efterfølgende beholde. Alle retterne som laves, er fra kogebogen. 


  • Tilmeldingen er gældende, når betalingen er foretaget. Prisen inkluderer råvarer og 2 x vinsmagninger, hvor den ene er en Champagne Grand cru. Øvrige drikkevarer kan tilkøbes. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, mad, snacks og kage
 
  • Ved køb i webshoppen har du sikret dig en plads til arrangementet. Der er begrænset med pladser til madlavningsworkshoppen
 
  • Eventet afholdes i Kastrup (nærmere besked gives via mail) og er fra kl. 16.30-21.00
 
  • Rugbrødet er bagt i forvejen men tilpasses menuen
 
  • *Kogebogsforfatter, sommelier og kok Peter Høning, der med sit team 'Hørning Mad og Vin' blev Danmarksmester i vinsmagning/blindsmagning 2017, faciliterer dette event
 


Madlavningsworkshop med kokken fra Hørning Huset

Hovedretten fra kogebogen.


Ud over madlavningsworkshoppen finder du i Hørning Huset en masse forskellige events fx vinsmagninger kun for mænd, events kun kun for kvinder eller de hyggelige 'Frække Fredag' vinsmagninger for veninder, par, gode naboer, kollegaer, familie m.fl. samt ølsmagninger, Dinner & Dance og intim-koncerter med kendte kunstnere.

Besøg også www.horninghuset.dk

  • Måned Marts