Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

GRATIS!

Kunne du tænke dig at modtage vores spændende 'Nyt og Godt' nyhedsbrev, hvor du altid vil blive inspireret af smålækkerier og Hørning Husets mad- og vinnyt?

Nyhedsbrev

Kogebogen

Der er 1 vare.
Kogebogen

”Kokken & Kærligheden” er meget mere end en kogebog med 42 vidunderlige, personlige retter med tilhørende forslag til skønne vine  – alt sammen valgt, skabt og tryllet frem i køkkenet af den livskloge, livsglade, nysgerrige og passionerede kok og sommerlier Peter Hørning.

Årets julegaveidé til æstetikeren - der har alt:

Kogebogen ”Kokken & Kærligheden” er et fascinerende, gribende og nyskabende værk til emotionelt orienterede mennesker, der værdsætter æstetik og kogebøger. Bogen er lavet som en smuk coffee table-bog, du vil have lyst til at have liggende fremme, og den er æstetisk smuk i sin lærredsindbinding, kobberskrift og lak.

Hørning Husets kogebog er også en portrætbog, som gennem fortællingerne, ordene og de mange smukke fotos former sig som en hed og intens kærlighedserklæring til nuet, dagen, hustruen Annette, parrets seks børn og familiens smukke hvide hus på Amager, 

Kokken deler med rund hånd og med humor og indsigt mellem de skønne retter ud af hele sit liv, som han fortæller også om vinene og maden dertil. Ud over at være en passioneret kok og sommelier er forfatteren Peter Hørning også Danmarksmester i blindsmagning/ vinsmagning i 2017.

Kogebogen er interessant og inspirerende læsning i en æstetisk smuk ramme med smukke billeder og rolige farver. Alle retter præsenteres på Royal Copenhagen og er ikke sminket eller fotoredigeret. De står i deres naturlige og rå form.

Din pris kr. 149,-

(Normalpris kr. 249)