Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

GRATIS!

Kunne du tænke dig at modtage vores spændende 'Nyt og Godt' nyhedsbrev, hvor du altid vil blive inspireret af smålækkerier og Hørning Husets mad- og vinnyt?

Nyhedsbrev

Dating arrangementer

Der er 2 varer.

Dating arrangementer i Hørning Huset i København er særligt rettet med dig, der er single og som ønsker kvalitet.

Vi har skabt det perfekte eventsted, hvor kvalitet og selvforkælelse er i fokus. Med de helt særlige rammer i den smukke, gamle palævilla på Amager, behøver du ikke at gå på kompromis. Du vil blive mødt af værtinder og facilitatorer, der har en baggrund for at lede dig ind i datinguniverset i trygge rammer, hvor du føler dig velkommen. Sommeliers og kokke står bag de skønne liflige vine, mad og snacks som altid er en del af middagene, speed meeting Exclusive og øvrige events for singler.

Hørning Huset emmer af stemning, luksus, hygge, intimitet og kan være dit sted, hvor du møder en ven eller romantik.

Anath Exclusive Club - eventstedet i Hørning HusetFra januar åbner den eksklusive del af huset op med Anath Exclusive Club, hvor du som gæst kan være en del af et eksklusivt univers med en masse tilbud inden for vinsmagninger, middage, dans, kvindeaftener, mandeaftener - både for singler og for par samt særlige intuitive arrangementer med fokus på personlig udvikling.

Følg Hørning Huset på Facebook og hold øje med de nye tiltag i starten af 2019 og www.anath.dk

 

 

 

Det skal være eksk