Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Dansemad for piger

Der er 2 varer.

NYT KREATIVT FROKOSTEVENT

Så er den absolut skønne, kreative, mættende og ikke mindst dansende frokostevent sat i programmet - for dig som elsker skøn mad (dine livretter) og at danse. Eventet og frokosten er for dig, som savner lidt af det, du kendte før Coronakrisen ændrede din hverdag.

For mad- og danseglade piger på 7-9 år OG 10-12 år.

Hørning Husets kokke laver dine liveretter mens din værtinde Annette Hørning taler med alle pigerne om det gode pigeliv og hvordan man klarer den anderledes hverdag i tiden både med og efter Corona og stadig kan se alt det gode i livet, som der også er.

Dansemad for piger i Hørning Huset

Konceptet 'Dansemad'-frokostevent handler om at skabe et fællesskab i nogle kvalitetstimer, hvor man kan være sig selv sammen med en masse andre interessante alderssvarende piger, hvor der er fokus på skøn mad, at kunne sætte grænser, at turde være sig selv og at have det sjovt, selv om det er en ret alvorlig hverdag. Alt det sættes sammen med skuespil, drama, bevægelse og dans. Annettes søster Annimaa, med sit pinlige lyserøde hår, kommer forbi og lærer pigerne kunsten 'at turde være sig selv uden at blive pinlig'.

Frokost konceptet afholdes og arrangeres af restauration Hørning Huset.