Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

GRATIS!

Kunne du tænke dig at modtage vores spændende 'Nyt og Godt' nyhedsbrev, hvor du altid vil blive inspireret af smålækkerier og Hørning Husets mad- og vinnyt?

Nyhedsbrev

Bogsalg

Der er 1 vare.

”Kokken & Kærligheden” er meget mere end en kogebog med 42 vidunderlige, personlige retter med tilhørende forslag til skønne vine i flere prisklasser  – alt sammen valgt, skabt og tryllet frem i køkkenet af den livskloge, livsglade, nysgerrige og passionerede kok og sommerlier Peter Hørning.

Det er også en portrætbog, som gennem fortællingerne, ordene og de mange smukke fotos former sig som en hed og intens kærlighedserklæring til nuet, dagen, hustruen Annette, parrets seks børn og familiens smukke hvide hus på Amager, hvor der ud over kogekunst af høj karat og vinklub også er plads til både en af hovedstadens ældste danseskoler, private selskaber og spirituelle arrangementer med hyppige besøg fra åndeverdenen.

Peter Hørning deler med rund hånd og med humor og indsigt mellem de skønne retter ud af hele sit liv – om de mange år som SAS-steward og rejserne til hele verden, hvor han kunne dyrke sin passion for mad og vin og surfing, tiden som ishockeyspiller, opvæksten med dans, mødet med sit livs Annette og tabet af sin lille søn. Men han fortæller også om maden, vinen, kærligheden, livet, døden, sin spirituelle overbevisning – og om en helt anderledes intens og autentisk kernefamilie helt ud over det sædvanlige, hvor den enkle hemmelighed er, at alle følger deres mavefornemmelser og lever deres drømme.

”Kokken & Kærligheden” er et fascinerende, gribende og nyskabende værk til emotionelt orienterede mennesker, der kan dufte en blomst, frydes over en stjerne – og som elsker dejlig mad og ikke mindst vin!

Bogen er lavet som en smuk coffee table-bog, du vil have lyst til at have liggende fremme, og den er æstetisk smuk i sin lærredsindbinding, kobberskrift og lak. Lavet i 150 gr papir. 

En bog som denne er ikke set tidligere.

Pris kr. 249,-