Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev
Spansk luksusmiddag: Fredag d. 27. januar 2023 kl.18.30-22.30 Se fuld størrelse

Spansk luksusmiddag: Fredag d. 27. januar 2023 kl.18.30-22.30

Den spanske aften er helt unik i Hørning Huset, da maden er inspireret fra lokalområdet fra søsterhuset Villa Hørning, der er beliggende i Malagas Bjerge. Mad lavet med kærlighed. Og så er der lidt dans, for dem, som har lyst til at lære lidt *Diva-flamengo under middagen.

Events i Hørning Huset med mad, vine, Portvin og Champagne

Spis endelig ikke hjemmefra men forkæl dig selv og gode venner med en tur i byen, hvor man bare trænger til at koble af, total hygge og nyde uden at skulle yde. En spansk inspireret aften i Hørning Huset er ikke, som du har prøvet før. Du kan hygge med et godt glas vin og kigge på de glade gæster, der får et hurtigt lynkursus i *Diva-Flamengo eller du kan danse med. Valget er dit og det er en aften, alle kan deltage i.

Vi (Annette og Peter bag Høring Huset) er blevet inspireret til at bygge et lille retreatsted op i Spanien, men deler det selvfølgelig også i Danmark til disse aftener. De skønne retter er vores eget bud på, hvad vi selv kan lide og det er taget med hjem til huset her på Amager.

Middagen er lavet som en skøn inspireret spansk aften med vores egne favoritter, hjemmelavet Limoncello fra citronerne i Villa Hørning i Spanien samt masser af hygge. Har man været med før, så kan det sagtens gentages, da der altid er små overraskelser.

Flere detaljer

  • Spansk middag

DKK 895,00

Middagsevents i Hørning Huset

En aften med storytelling om det spanske eventyr og masser af smagsoplevelser og hygge.

Denne aften øver vi os lidt i at tale spansk, mens menuen er total gennemtænkt og udvalgt til en unik aften med masser af hygge. Vi er i husets hyggelige lounge bag duggede ruder og vi skal vi smage et bredt udvalg af forskellige populære spanske retter i gourmetstil. Kun 30 gæster.

Menu:

1. Ren velvære:

Gazspacho – kold andalusisk tomat- og urtesuppe af rå, blendede grøntsager og husets olivenolie, hjemmebagte boller med oliven & flagesalt

Hertil en lille vinsmagning af et glas spansk vin udvalgt vin af husets sommerlier.


2. En sand lækkerbisken:

Gambas al Ajillo – store rejer i hvidløg og spansk olivenolie

Hertil en lille vinsmagning af et glas spansk vin udvalgt vin af husets sommerlier.

 

3. Kokkens kærlighedsfavorit:

Iberico-skinke - spansk specialitet og sortfodsskinke serveret med løg, æbler samt manzana-sky og ristede mandler fra egnen omkring Villa Hørning i Spanien

 

4. De spanske, velnærende og forførende kødboller:

Albondigas - kødboller i en skøn, krydret tomatsauce i ledtog med husets egne ovnristede (populære) kartofler. På siden kommer der en grøn salat af årstidens grønt med spanske røde peberfrugter, æbler og blomkål. Vinagraittedressingen er fra Villa Hørning's spanske nabo i Andalusien.

 

5. Selvforkælelse med et kraftigt smagsindtryk:

Rabo de toro - spansk, traditionel sammenkogt oksekødshalegryde, hvor smagen er rig, kraftig og med en smag, så englene synger. Retten kommer med husets egen rodfrugtsmos og stegte Pimientos de Padron (grønne spanske peberfrugter) stegt i olie og godt saltet.

 

6. Smagsprøve på villaens glade Tortilla:

Tortilla Española - en lille klassisk omelet med kartofler, zuchini, lidt ost samt frisk spinat og oregano. Hertil salat af friske salatløg, ovnstegte sherrytomater og frisk basilikum.

 

7. To venskabelige oste:

Manchego ost samt en fåreost med sort hvidløg i samklang med blommerelish, druer og oliven

 

8. Sød og hyggelig spansk dessert (som man siger kom forud for den franske version):

Crema Catalana (Spansk version av Creme Brule) går tilbage til 1700’tallets spanske kogebøger. Desserten er næsten uundværlig som afslutning på et godt måltid sammen med en god kop kaffe/ café latte/ te efter eget valg. 

 

9. Iskoldt farvel og tak for i aften:

Et ualmindeligt køligt shot til af afslutte denne vidunderlige og tiltrængte hyggeaften med Pedro's Limoncello, lavet på egne dyrkede spanske citroner i Villa Hørning

Pris pr couvert 895,-

Der hører to vinsmagninger med i prisen (serveres til de to første retter) og der er en lille mini *Diva-Flamengo danselektion til de danseglade gæster (frivillig deltagelse). Øvrige drikkevarer købes i Hørning Huset efter eget valg til middagen.

Se drikkekort her.

Pedro Hørning laver vinsmagning med egne importerede spanske vine

Sommerlier Peter Hørning (Pedro) laver en lille vinsmagnig med sine egne importerede og nøje udvalgte vine, som han har fundet i det spanske. Hans danseglade hustru (ansigtet bag Hørning Dans) inviterer ind til *Diva-Flamengo under middagen

  • Tilmeldingen er gældende, når betalingen er foretaget - for fredag d. 27. januar 2023 kl.18.30-22.20
 
 
  • Ved køb i webshoppen har du sikret dig en plads til arrangementet. Prisen kr. 895,- Er du Hørningdanser i sæson 2022-23 på et af voksenholdene er din pris kr. 795,-. Book til fuld pris som voksendanser og vi trækker kun rabatprisen
 
 
  • Efter de to vinsmagninger der hører til middagens første to serveringer, købes drikkevarer seperat. Egne drikkevarer & madvarer kan ikke medbringes
 
  • *Diva-Flamengo: Der inviteres ind til lidt danseundervisning omkring middagsbordet (frivilligt). Annette Hørning bag Hørning Dans underviser i skønne små Flamengo armbevægelser samt lidt fodarbejde, så stemningen under middagen kan nydes enten som tilskuer eller som aktiv deltagende danser (kræver ingen danseerfaring) i få minutter af gangen under middagen. Diva er hægtet på Flamengoen i Hørning Huset, da denne aften også inviterer ind til, at mændene er klappende gentlemænd og kvinderne er lidt Diva-agtige i deres dansemoves (enkel koreografi).
 
  • *Kogebogsforfatter, sommelier og kok Peter Høning, der med sit team 'Hørning Mad og Vin' blev Danmarksmester i vinsmagning/blindsmagning 2017, arrangerer denne anderledes og ikke mindst underholdende aften på skraldespansk med middag i gourmetstil
 
  • Der tages forbehold for ændring i menuen
 
  • Fortrydelsesret: Dit køb er bindende. Når en vinsmagning/ arrangement med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangements-bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling, DOG tilbagebetales dine penge eller en ny dato tilbydes, hvis vi ikke kan afholde eventet grundet Corona.

 


Vel mødt til et anderledes hus på en villavej på Amager bag dukkede ruder og masser af hyggelig stemning, fantastiske smagninger og god mad. 

Besøg også www.horninghuset.dk

  • Måned April
10 andre varer i samme kategori: