Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev
DINNER & DANCE: Lørdag d. 15. januar 2022 Se fuld størrelse

DINNER & DANCE: Lørdag d. 15. januar 2022

Lige nu til Early Bird-pris: Inviter den du holder af og forær jer selv en anderledes kæresteaften, hvor der både er lækker middag samt danseundervisning (begynderniv.) 

Den perfekte kæresteaften (gaveidé).

Dinner & Dance et er en sjov og samtidig ualmindelig hyggelig aften, som helt sikkert vil give jer et smil på læben. For par som ikke har danset før, men som trænger til en anderledes aften i byen.

Der er begrænset med pladser, så slå til nu hvis I skal forbi den smukke palævilla på Amager, hvor hvor man taget imod og bliver budt velkommen som i en privat villa og hvor denne unikke aften er den perfekte kæresteaften.

Prisen for denne aften er for et par.

NU MED *EARLY BIRD-pris 1.390,- dkk

Flere detaljer

DKK 1.390,00

 

DINNER & DANCE

Middag - vinsmagning - danseundervisning 

Lørdag d. 15. januar 2022 kl. 18.00-22.00

Dinner & Dance er et spændende kombinationsarrangement, hvor en festlig aften med middag og vinsmagning kombineres med ”Vildere med dans” undervisning (begynderniv.).

DInner & Dance er en festlig aften med en 5-retters gourmetmiddag samt 2 vinsmagninger for et par, som har lyst til at forkæle sig selv og sin nærmeste med skøn mad og danseoplevelser for en aften. Det er luksus med masser af stemning, hygge og sjov.

Standard- og latindans kommer til at give alle varme i kinderne og masser af smil på læben, mens lækre anretninger og drikkevarer giver den nødvendige energi til udfoldelserne på dansegulvet.

 Dinner & Dance i Hørning Huset

Inviter din kæreste, kone eller mand ud til en sjov kæresteaften, som I helt sikkert ikke har prøvet før.


Menu:

Kammusling - Blomkål - Hjemmelavet jordskokkechips

Vinsmagning af: Blees Ferber Eorica Sekt

2. Rødbede - Peberrod - Fennikel

Vinsmagning af: Blees Ferber Pinot Rosé Sekt

3. Oksemørbrad - Nye kartofler - Løgpurre - Portvinsky

4. Gorgonzola - Oliven - Havtorn

5. Pistageis - Figner - Mandel

Kaffe & te

____________

 

Der garanteres for en festlig kæresteaften.


  • Ved køb i webshoppen har du sikret dig en plads til arrangementet. Der vil være begrænset med pladser

  • *Early Bird-prisen er kr. 1.390,- dkk for et par. Fra d. 1. dec.. er normalprisen 1.690,- dkk for et par. Der bookes for 2 personer pr booking - man sidder sammen med sit eget selskab som på restaurant

  • Eventet er kl. 18.00-22.00.

  • Prisen inkluderer en velkomstdrink med snacks, en 5-retters menu, 2 vinsmagninger af kokkens valg, kaffe/te ad libitum samt en begynderlektion i 'vild med dans'. Øvrige drikkevarer købes efterfølgende separat

  • Fortrydelsesret: Dit køb er bindende. Når en vinsmagning/ madarrangement med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant. Arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangements-bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling. Pengene refunderes selvfølgelig hvis det kan ikke kan afholdes grundet Corona.

 

Besøg også www.horninghuset.dk 

  • Måned Juni
7 andre varer i samme kategori: