Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev
DINNER & DANCE: Fredag d. 10. februar 2023 Se fuld størrelse

DINNER & DANCE: Fredag d. 10. februar 2023

Early bird-pris.Inviter den du holder af og forær jer selv en anderledes kæresteaften, hvor der både er lækker middag samt danseundervisning (begynderniv.). Vi melder altid udsolgt, så book jeres deltagelse allerede nu. Den perfekte julegave til ham/ hende, der (næsten) har alt.

Den perfekte kæresteaften (gaveidé).

Dinner & Dance et er en sjov og samtidig ualmindelig hyggelig aften, som helt sikkert vil give jer et smil på læben. For par som ikke har danset før, men som trænger til en anderledes aften i byen med hygge og kvalitetstid.

Der er begrænset med pladser, så slå til nu hvis I skal forbi den smukke palævilla på Amager, hvor hvor man tages imod og bliver budt velkommen som i en privat villa og hvor denne unikke aften er den perfekte kæresteaften.

*Early bird pris 1.590,- dkk. Prisen for denne aften er for et par.

Flere detaljer

DKK 1.595,00

 

DINNER & DANCE

Middag - vinsmagning - danseundervisning 

Fredag d. 10. februar 2023 kl. 18.00-22.30

Dinner & Dance er et spændende kombinationsarrangement, hvor en festlig aften med middag og vinsmagning kombineres med ”Vildere med dans” undervisning (begynderniv.).

DInner & Dance er en festlig aften med en 5-retters middag i gourmetstil samt 2 vinsmagninger for et par, som har lyst til at forkæle sig selv og sin nærmeste med skøn mad og danseoplevelser for en aften. Det er luksus med masser af stemning, hygge og sjov.

Standard- og latindans kommer til at give alle varme i kinderne og masser af smil på læben, mens lækre anretninger og drikkevarer giver den nødvendige energi til udfoldelserne på dansegulvet.

 Dinner & Dance i Hørning Huset

Inviter din kæreste, kone eller mand ud til en sjov kæresteaften, som I helt sikkert ikke har prøvet før. Der garanteres for en festlig kæresteaften.


Menu:

1. Jordskokkesuppe - Hjemmelavede jordskokkechips - Ristet Lardoskinke

Hertil en vinsmagning 

2. Ceviche på pigvar - Vårgrønt - Advokaco

Hertil en vinsmagning

3. Oksemørbrad - Nye kartofler - Løgpurre - Portvinsky

4. Ost - Oliven - Valnødder i honning

5. Chokoladekage - Skumfiduser - Vanilleis - Nøddeknas

Kaffe & te

 ___________________

  • Ved køb i webshoppen har du sikret dig en plads til arrangementet. Der vil være begrænset med pladser

  • *Early bird-prisen frem til d. kr. 1/12 er 1.590,- for et par. Herefter er prisen er 1.890,- dkk for et par. Der bookes for 2 personer pr booking - man sidder sammen med sit eget selskab som på restaurant

  • Eventet er kl. 18.00-22.30

  • Prisen inkluderer en velkomstdrink med snacks, en 5-retters menu, 2 vinsmagninger af kokkens valg, kaffe/te ad libitum samt en begynderlektion i 'vild med dans'. Øvrige drikkevarer købes efterfølgende separat

  • Fortrydelsesret: Dit køb er bindende. Når en vinsmagning/ madarrangement med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant. Arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangements-bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling. Pengene refunderes selvfølgelig, hvis eventet kan ikke kan afholdes grundet Corona og restriktioner

 

Besøg også www.horninghuset.dk 

  • Måned Juni
10 andre varer i samme kategori: