Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Kategorier
Nyhedsbrev
Portvinssmagning & middag: Fredag d. 5. november kl.18.30-22.00 Se fuld størrelse

Portvinssmagning & middag: Fredag d. 5. november kl.18.30-22.00

En portvinssmagning i Hørning Husets smukke lokaler er en helt særlig aften, hvor kokkene har lagt hovedene i blød for at lave en særlig middag til de pirrende portvine, som er på programmet denne aften.

- 7 portvine -

- 6 retters menu -

Tag cyklen, en taxa eller bussen – da det er en heftig og ualmindelig stemningsfuld aften med masser af portvin, story telling og hygge bag duggede ruder i Hørning Husets smukke lounge med uddannede sommeliers. 

Afholdes fredag d. 5. november 2021.

Flere detaljer

  • Portvinssmagning & Gourmet

DKK 995,00

Middagsevents i Hørning Huset

En aften med storytelling og masser af smagsoplevelser, hygge og selvforkælelese 

Denne aften i portvinens tegn - skal vi smage et bredt udvalg af forskellige portvinstyper - 7 forskellige spændende og pirrende portvine. Portvinene krydres med en 6 retters menu i gourmetstil tilrettelagt efter portvinenes udtryk og dybder - arrangeret af *Peter Hørning.

Menu:

Grillet tun - Tangsalat - Wasabimayo - ristede pinjekerner

Old dry, white Port og Tonic

-

Avocado cheviche af hvid fisk - Mango

PInk port

-

Rørt kalvetartar - Peberrod - Jordskokkechips

Van Zellers Reserva

-

Helstegt oksemørbrad - Glaseret rødbede - Peber sauce

Palmer Vintage Port 2016

-

Indbagt fransk bondebrie - krydderurter - Dijonsennep

Présidential Colheita 1995 singel harvest

-

Chokoladekage - Karamelcreme - Vanilleparfait

Surprise fra sommerlieren

 Middagsevents i Hørning Huset

Den smukke lounge i bunden af huset danner rammen om dette skønne forkælelsesevent.


  • Tilmeldingen er gældende, når betalingen er foretaget for d. 5. november
 
  • Ved køb i webshoppen har du sikret dig en plads til arrangementet. Der er begrænset med pladser. Er du Hørningdanser sæson 2021-22 på et af voksenholdene er din særpris kr. 895,- Book til fuld pris som voksendanser og vi trækker kun rabatprisen.
 
  • Eventet er fra kl. 18.30-22.30.
 
  • Aftenen med de 7 smagninger til en god middag erstatter tit en middagsaftale, et møde/date eller et restaurantbesøg. Det kan være en gave til hende/ ham som har (næsten) alt
 
  • *Kogebogsforfatter, sommelier og kok Peter Høning, der med sit team 'Hørning Mad og Vin' blev Danmarksmester i vinsmagning/blindsmagning 2017, arrangerer denne anderledes og ikke mindst underholdende aften
 
  • Der tages forbehold for ændring i menuen og portvinene
 
  • Fortrydelsesret: Dit køb er bindende. Når en vinsmagning/ arrangement med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangements-bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling, DOG tilbagebetales dine penge, hvis vi ikke kan afholde eventet grundet Corona.


Portvinssmagning og skøn dessert i Hørning Huset

Desserten er fra kokkens egen kogebog 'Kokken & kærligheden': Mandelgateau med caloric-is, frugt og nøddeknas.


Covid-19 - Hvordan sikrer vi et sikkert miljø for vores gæster?
Hørning Huset skal overholde bestemte retningslinjer for at sikre et sikkert miljø for alle besøgende – om man er danser eller gæst til et af husets events:

1) Sikkerheden for både vores gæster er vigtig, og vi har sørget for den nødvendige plads mellem bordene og stolene.Vi sørger for ekstra rengøring i huset og spriter stole, borde og flader af efter hvert event/ arrangement.

2) Der vil være håndsprit ved bordene i de forskellige lokaler, som alle kan benytte før og efter hvert besøg i huset og der sprittes af undervejs på flader, håndtag o.a. Samtidig er der rettet fokus på ekstra rengøring og hygiejne, skiltning samt alle regler om afstand og antal gæster overholdes. Vi følger alle de nyeste vejledninger og retningslinjer i forhold til Corona fra myndighederne.

Vel mødt til et anderledes hus på en villavej på Amager bag dukkede ruder og masser af hyggelig stemning, fantastiske smagninger og god mad.

Besøg også www.horninghuset.dk

  • Måned April
7 andre varer i samme kategori: