Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev
EVENT: Dansemad for piger 7-9 år Se fuld størrelse

EVENT: Dansemad for piger 7-9 år


Frokostevent:

For mad- og danseglade piger på 7-9 år som trænger til en god og glad oplevelse.

For piger som trænger til en god oplevelse: Så er det absolut skønne, kreative, mættende og ikke mindst dansende frokostevent sat i programmet i Hørning Huset - for dig som elsker skøn mad (dine livretter) og at danse. Eventet og frokosten er for dig, som savner lidt af det, du kendte før Coronakrisen ændrede din hverdag.

Dato på vej (en lørdag eller en søndag) - kl. 11.00-14.30.

Trænger du til at grine? Trænger du til at bevæge dig og danse? Trænger du mon også til mere god mad, end du måske har fået, mens du var hjemme i Coronatiden? Og trænger du til at lave noget helt andet, end du har gjort i mange, mange uger? At grine?

Så er konceptet 'Dansemad' helt sikkert noget for dig!

Flere detaljer

DKK 495,00


Event med mad for danseglade piger 7-9 år i Hørning Huset

Din livret (skriv i kommentarfeltet) vil være en del af dette dynamiske frokostevent. Pizza? Boller i karry?


Konceptet 'Dansemad'-frokostevent handler om at skabe et fællesskab i nogle kvalitetstimer en lørdag, hvor man kan være sig selv sammen med andre interessante alderssvarende piger. Eventet handler en god oplevelse med skøn, sund mad og at have det sjovt i en ellers ret alvorlig hverdag med mange ændringer og en del usikkerhed.

Fokus til 'Dansemad' er sat på dét, man elsker, som er lækker mad i samklang med bevægelse og dans, skuespil og drama og ikke mindst en masse grin.

Hørning Husets kokke laver dine liveretter, mens din værtinde Annette Hørning taler med alle pigerne om det gode pigeliv og hvordan man klarer den anderledes hverdag i tiden både med og efter Corona og stadig kan se alt det gode i livet, som der også er. Hun vil også tale med pigerne og lave små sjove øvelser i at sætte grænser, mærke sig selv og ikke mindst at turde være sig selv. Hun har inviteret sin søster, som på et tidspunkt kigger forbi med sit motto: "Vi har kun det sjov, vi selv laver."

Annettes søster Annimaa vil - med sit pinlige lyserøde hår - lære pigerne kunsten 'at turde være sig selv uden at blive pinlig og at stå ved sig selv', samtidig med at hun har en skøn, glad dansekoreografi med i ærmet, som hun vil undervise pigerne i. Samtidig har Annimaa en flot T-shirt med glimmertryk til pigerne med deres eget navn på.

Annimaa fra Hørning Dans og Hørning Huset


Kender du endnu ikke skøre Annimaa, som er ærlig, pinlig, sjov og noget anderledes - så tag et kig på hendes YouTube-videoer her.


  • Konceptet afholdes og arrangeres af restauration Hørning Huset.
  • Det er også oplagt, at man kan få nye veninder, som ikke nødvendigvis er fra ens skole og normale omgangskreds, så man kan sagtens booke en plads alene, da Annimaa vil sørge for, at pigerne connecter med dans, grin i nogle trygge omgivelser.
  • Der er kun plads til x antal piger.
  • Hørning Huset tager alle angivne forholdsregler og påbud er angivet fra myndighederne alvorligt med afstand, hygiejne med håndvask og sprit. Er vejret til det, så spises frokosten ude i haven.
  • Prisen er inkl. frokost Det er vigtigt, at du skriver din(e) livretter i kommentarfeltet, og så vil kokkene prøve at efterleve alle ønskerne til det store frokostbord, som stilles op med afstand og efter alle forholdsreglerne.
  • Frokosteventet er uden forældre.
  • Pigernes værtinde Annette Hørning er normalt danselærer hos Hørning Dans samt psykoterapeut, sexolog og mindfulnessinstruktør samt selv mor til 5 børn.
  • Fortrydelse af køb: Dit køb er bindende. Når et arrangement med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangements-bestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling. Købet er inkl. mad.